merkstrategie Amsterdam

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Referenties

We hechten veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Om die reden hebben we tijdens het ontwerpproces regelmatig contact waardoor de klant krijgt wat hij wenst. Hieronder een aantal klanten aan het woord:


Cheyenne Nieuwenhuizen | Online Marketeer | Flitz Eventz

Uitstekende samenwerking met Zinnergy: Creativiteit, Ondersteuning en Comfort

Als medewerker van een evenementenbureau kan ik met volle overtuiging zeggen dat onze ervaring met Zinnergy voor het ontwerpen van ons nieuwe logo en huisstijl ronduit fantastisch was.

Vincent van Zinnergy speelde een cruciale rol in het proces, vooral op momenten waarop we vastliepen. Hij wist ons te helpen bij het stellen van de belangrijke vraag: “Waarom doen we wat we doen?” Deze vraag opende de deur naar een schat aan creatieve mogelijkheden en Vincent kwam met meerdere suggesties die stuk voor stuk van uitzonderlijke kwaliteit waren.

Wat de samenwerking met Zinnergy zo bijzonder maakte, was de informele en comfortabele sfeer waarin we konden werken. Er hing geen druk, en dat gaf ons de vrijheid om onze ideeën vrijuit te uiten en te verkennen. Dit resulteerde in een eindproduct waar we echt trots op zijn.

Kortom, Zinnergy heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die niet alleen uitblinkt in creativiteit, maar ook in ondersteuning en comfort biedt gedurende het hele proces. Ik kan Zinnergy van harte aanbevelen.

1 week geleden

Bert Elbertse | Communicatie Adviseur | Matchis 

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

7 maanden geleden

Saskia van Dijk | Directeur | KDV Jungle Kids

We zijn heel enthousiast over de huisstijl voor KDV Jungle Kids ! Het logo ontwerp voor ons nieuwe kinderdagverblijf vinden we echt ge-wel-dig!) Dank je wel voor het snelle schakelen en de originele huisstijl

3 weken geleden

Rico Angerman| Saunameester

Meer dan enthousiast begonnen met een nieuwe stap in mijn leven, het behalen van de titel saunameester, heb ik Zinnergy benaderd om een logo te ontwerpen voor Rico’s Aufguss. De communicatie verliep ontzettend vlot, en ook op een leuke manier. Vincent is meer dan betrokken bij je ideeën en we kwamen er snel uit. Het ontwerp is mij bijzonder goed bevallen. Meer dan tevreden en persoonlijk kan ik alleen maar zeggen; een dikke 5 sterren voor betrokkenheid, reageren op mailverkeer en een klinkende logo. Bedankt.

1 week geleden

Marianne Vermeer | Therapeut

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk. Bedankt voor alle inzet!
1 week geleden

René van Weelden | Ondernemer

Tijdens het ontwerp van een logo heb ik Vincent ervaren als zeer prettig, vakbekwaam en betrokken als persoon. Vincent is helder in communicatie en geeft duidelijk advies.Erg blij met het eindresultaat. Een aanrader!
1 maand geleden

Ramon Lambert | Coach en Trainer

Mooie nieuwe huisstijl(en) en wegdesigns gemaakt met Zinnergy. Communicatie verloopt soepel. Het intake proces werkt heel goed en nodigt uit om zelf ook scherp te formuleren. Vincent verrast positief met zijn designs, En dat is precies wat je hoopt dat gaat gebeuren. Ik ben erg blij met de resultaten. Ik beveel Vincent van harte aan!

4 maanden geleden

Maarten Koolen | Directeur | Intellectueeleigendom.nl

Aanrader. Zinnergy is de vaste ontwerper van logo’s voor de klanten van ons merkenbureau die een sterk logo nodig hebben. Vincent weet precies de juiste balans te vinden tussen een sterk ontwerp dat bijvoorbeeld op gebied van marketing aan alle wensen voldoet, maar ook nog eens goed te beschermen is als merk.

3 maanden geleden

Martijn de Rooij | Directeur | De Spar

Betrouwbaar en snel. Komt afspraken na. Fijn en direct contact via korte lijnen met Vincent. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

2 jaar geleden

Britt Arp | CoachThijs van den Hoorn | Online Marketeer

Ik ben nog steeds erg blijf met mijn logo en website van Vincent. De opzet sluit goed aan bij wat ik doe en sindsdien verwijs ik mijn klanten graag naar hem door!

1 maand geleden

Tomas de Hoog | Fysiotherapeut

Vincent is zeer professioneel, denkt goed mee, komt met goede voorstellen en mooie resultaten. Hij is flexibel en reageert snel op mails. Maar is ook telefonisch goed bereikbaar. Ik ben heel blij met het resultaat van mijn nieuwe website!!!

9 maanden geleden

Henriette van der Wielen | Coach

Vincent heeft voor mij een huisstijl, een website en een flyer ontworpen. Vincent is super prettig in het contact en goed bereikbaar. Daarbij is het ontwerp erg mooi geworden. Hij kijkt echt naar wie je bent en wat je wilt uitstralen waardoor het heel eigen wordt. Ik ben heel blij met mijn website. Zowel qua uitstraling als de functionaliteit. Dat had ik zelf nooit zo mooi voor elkaar gekregen. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben.

10 maanden geleden

Eline Moor | Onderwijsexpert

Een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het logo wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen. Echt een topper! Zinnergy is van grote waarde voor mijn bedrijf in de opstartfase.

5 maanden geleden

Monique Debruijn | Coach

Ik ben zeer tevreden over mijn huisstijl. Vincent heeft na de intake meerdere ideeën gedeeld en met elkaar zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Fijn om ook zelf ideeën in te kunnen brengen! De website ziet er goed uit. Door mijn gebrek aan technische kennis was het voor mij regelmatig even zoeken maar ik heb Vincent alle vragen kunnen stellen om vervolgens zelf tot een goede invulling te kunnen komen. Heel helpend. Dank! :)

5 maanden geleden

Michiel Vermeulen | Consultant

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

3 jaar geleden

Naima Kadi | Coach

Vincent is een zeer creatieve ontwerper. Ik heb hem ervaren als een goed en prettig persoon die graag meedenkt en goed luistert naar je eigen ideeën. Daardoor sluit het logo en huisstijl ontwerp perfect aan bij wat ik voor ogen had. Je krijgt een fijn en professioneel ontwerp en een goed gevoel om verder te gaan. Zeker doen!

1 maand geleden

Laurien S. | Directeur

Vincent een man met een frisse blik op design die de tijd neemt om samen te werken aan een passende huisstijl.

3 jaar geleden

Jan van Bennekom | Adviseur

Voor de tweede keer een logo laten ontwerpen door Zinnergy, als ik een derde logo nodig heb voor een andere onderneming kom ik zeker weer terug. Erg blij met het logo ontwerp

6 maanden geleden

Patrick Tukker | Consultant | Data Driven Insights

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

4 jaar geleden

Mariella Nieuwenhuijs | Makelaar & Financial Adviseur

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.

6 jaar geleden

Martin Blonk | Adviseur

De werkwijze zoals brainstormsessie die je hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

5 jaar geleden

Gerryke Bos | Therapeut

Vincent levert mooi werk en op maat. Hij is altijd vriendelijk, waardoor het fijn is om met hem samen te werken. Ik zou hem zeker aanbevelen!

4 maanden geleden

Wouter Klijn | Coach en Trainer

Ik ken Vincent zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

2 jaar geleden

Judith | Coach en Trainer

Vincent is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat Vincent een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.

5 jaar geleden

Annemarie de Blois | Therapeut

Ik heb Vincent ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.

7 jaar geleden

Jessica Jense‎n | Directeur | Havo de Hof 

We hebben het proces waaronder de brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

5 jaar geleden

Fabienne B. | Communicatie Adviseur | De Hartekamp Groep

Wij werken sinds kort met Vincent samen. Tot nu toe verloopt dat allemaal heel soepel. Vincent werkt snel, professioneel en is prettig in contact. Hij schakelt ook snel als er een spoedvraag is.

6 maanden geleden

Carlijn van der Kulk | Coach en Trainer

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

5 jaar geleden

Barbara Kuil-Jipping | Financial Adviseur

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

8 jaar geleden

Isabelle Anbeek | Coach en Trainer

De coaching van Vincent ervaar ik als waardevol en krachtig. Vincent heeft mij uitgedaagd stappen te zetten die ik alleen nooit gezet had, waardoor ik bijvoorbeeld mensen ging bellen en bevragen om meer richting te kunnen geven aan mijn onderneming. Er is veel ruimte voor wat nodig is in het moment, terwijl er tegelijk een focus zit vanuit hoe Vincent kijkt naar wat mogelijk is voor mij en mijn onderneming. De bejegening vanuit Vincent is positief, liefdevol en toch ook zacht waardoor mijn vertrouwen groeide. Het contact voelt daardoor ondersteunend en betrokken voor mij, waarbij ik vooral zelf volg wat klopt voor mij en daardoor vanuit mijn vrouwelijke kracht dit ook neer kan zetten.

1 jaar geleden

Lotte Nobelen | Coach en Trainer

Er komt best veel op je af wanneer je een nieuwe onderneming start en jezelf zichtbaar maakt. Vincent is een coach die je weet ‘aan’ te zetten. Vanuit zijn fijne en zachte energie begeleid hij je in jouw innerlijke proces, geeft je concrete doelen en haalt je terug naar eenvoud. Hij heeft mijn logo gemaakt, meegekeken naar de website en was er voor mij wanneer ik zoekende was. Dankjewel lieve Vincent! Ik hoop dat je vele andere blij mag maken met jouw aanwezigheid en advies. Vanaf hier bouwen we verder. Whiehoo!

1 jaar geleden

Ron Hulst | Marketeer

Erg inspirerend en fijn gesprek gehad met Vincent Voorduin. Een erg leuke werkwijze en zeer informatief. Zowel op emotioneel en spiritueel gebied meer stappen kunnen zetten.

5 jaar geleden

Marijke van der Graaf | Docente

De essentie van mijn bedrijf kreeg de volledige aandacht tijdens de brainstormsessie.

4 jaar geleden

Mason Blackmore (Canada) | Coach en Trainer

De eerste brainstormsessie was krachtig en inspirerend, dank je wel!

4 jaar geleden

Madeleine Waalkens | Artiest en Kunstenaar

Op speelse wijze worden in de eerste brainstormsessie vragen beantwoord en visueel gemaakt, fijn, verhelderend en bijzonder.

5 jaar geleden

Daphne Degas | Coach en Trainer

Ik vond de eerste sessie heel fijn. Het gaf mij meteen meer duidelijkheid, waar ik sta en waar ik heel wil. Daarnaast ontving ik fijne tips.

6 jaar geleden

Tobias Sass | Coach en Trainer

Bedankt voor de shift waar je voor gezorgd hebt.

1 jaar geleden

B. Voormolen | Therapeut

Vincent heeft voor ons een schitterend logo, een huisstijl en website ontworpen. Hij heeft daarin precies onze bezieling en identiteit weten te vatten, heel knap! Wij hadden tijdens het proces meer tijd nodig dan gedacht. Vincent heeft ons echter alle geduld en aandacht gegeven die wij nodig hadden. Daarbij voelde hij steeds weer goed onze behoeften en wensen aan. Wij zijn erg blij met zijn werk en met de fijne afstemming tijdens het proces. Dank en complimenten Vincent!
Barbara & Boudewijn

1 jaar geleden

Kees van Groningen | Directeur

In mei 2021 kwam ik terecht bij Vincent Voorduin van Zinnergy. Om een logo visitekaartjes en postpapier te ontwikkelen voor mij. Ik moet zeggen een dikke 10. Heel snel resultaat een prachtig logo wat eigenlijk in één keer goed was. Heel fijn zaken te doen met hem. Kom er zeker weer terug!

1 jaar geleden

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?