huisstijl pakket

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Referenties

Ik hecht veel waarde aan de ervaringen van mijn klanten. Om die reden heb ik tijdens het ontwerpproces regelmatig contact waardoor de klant krijgt wat hij wenst. Hieronder een aantal klanten aan het woord:


Bert Elbertse | Matchis

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.


Maarten Koolen | Intellectueeleigendom.nl

Aanrader. Zinnergy is de vaste ontwerper van logo’s voor de klanten van ons merkenbureau die een sterk logo nodig hebben. Vincent weet precies de juiste balans te vinden tussen een sterk ontwerp dat bijvoorbeeld op gebied van marketing aan alle wensen voldoet, maar ook nog eens goed te beschermen is als merk.


Thijs van den Hoorn | Adverthijs

Ik ben nog steeds erg blijf met mijn logo en website van Vincent. De opzet sluit goed aan bij wat ik doe en sindsdien verwijs ik mijn klanten graag naar hem door!


Henriette van der Wielen

Vincent heeft voor mij een huisstijl, een website en een flyer ontworpen. Vincent is super prettig in het contact en goed bereikbaar. Daarbij is het ontwerp erg mooi geworden. Hij kijkt echt naar wie je bent en wat je wilt uitstralen waardoor het heel eigen wordt. Ik ben heel blij met mijn website. Zowel qua uitstraling als de functionaliteit. Dat had ik zelf nooit zo mooi voor elkaar gekregen. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben.


Eline Moor

Een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het logo wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen. Echt een topper! Zinnergy is van grote waarde voor mijn bedrijf in de opstartfase.


Michiel Vermeulen

Vincent is een top-branding expert. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de Next Level Sessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.


Laurien

Vincent een man met een frisse blik op design die de tijd neemt om samen te werken aan een passende huisstijl.


Patrick Tukker | Data Driven Insights

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.


Mariella Nieuwenhuijs

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou en zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met jullie te samenwerken.


Martin Blonk 

De werkwijze zoals brainstormsessie die je hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.


Maartje Koper

Ik kan Vincent aan iedereen aanraden! Vincent is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Hij gaf me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dankjewel.


Wouter Klijn

Ik ken Vincent zakelijk al iets langer. Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!


Judith

Vincent is uitstekend in staat om de diepere betekenis van een merk fantastisch te vertalen naar branding en huisstijl. Dat wordt daarmee zichtbaar en voelbaar. Daaraan voorafgaand is Vincent een volwaardige gesprekspartner die de onderste steen boven krijgt, om bij de bedoeling uit te komen. Dat maakt dat Vincent een totaalconcept biedt en niet alleen een mooi logo ontwerp.


Annemarie de Blois

Ik heb Vincent ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om straks mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn dat jullie mij ondersteunen met mijn branding en marketingstrategie.


Jessica Jense‎n | Havo de Hof 

We hebben het proces waaronder de brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.


Carlijn van der Kulk 

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!


Barbara Kuil-Jipping 

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.


Isabelle Anbeek | Wonderkracht

De coaching van Vincent ervaar ik als waardevol en krachtig. Vincent heeft mij uitgedaagd stappen te zetten die ik alleen nooit gezet had, waardoor ik bijvoorbeeld mensen ging bellen en bevragen om meer richting te kunnen geven aan mijn onderneming. Er is veel ruimte voor wat nodig is in het moment, terwijl er tegelijk een focus zit vanuit hoe Vincent kijkt naar wat mogelijk is voor mij en mijn onderneming. De bejegening vanuit Vincent is positief, liefdevol en toch ook zacht waardoor mijn vertrouwen groeide. Het contact voelt daardoor ondersteunend en betrokken voor mij, waarbij ik vooral zelf volg wat klopt voor mij en daardoor vanuit mijn vrouwelijke kracht dit ook neer kan zetten.


Lotte Nobelen | Stem en Stroom 

Er komt best veel op je af wanneer je een nieuwe onderneming start en jezelf zichtbaar maakt. Vincent is een coach die je weet ‘aan’ te zetten. Vanuit zijn fijne en zachte energie begeleid hij je in jouw innerlijke proces, geeft je concrete doelen en haalt je terug naar eenvoud. Hij heeft mijn logo gemaakt, meegekeken naar de website en was er voor mij wanneer ik zoekende was. Dankjewel lieve Vincent! Ik hoop dat je vele andere blij mag maken met jouw aanwezigheid en advies. Vanaf hier bouwen we verder. Whiehoo!


Ron Hulst

Erg inspirerend en fijn gesprek gehad met Vincent Voorduin. Een erg leuke werkwijze en zeer informatief. Zowel op emotioneel en spiritueel gebied meer stappen kunnen zetten.


Marijke van der Graaf

De essentie van mijn bedrijf kreeg de volledige aandacht tijdens de brainstormsessie.


Mason Blackmore (Canada)

De eerste brainstormsessie was zo krachtig en inspirerend, dank je wel!


Madeleine Waalkens

Op speelse wijze worden in de eerste brainstormsessie vragen beantwoord en visueel gemaakt, fijn, verhelderend en bijzonder.


Daphne Degas

Ik vond de eerste sessie heel fijn. Het gaf mij meteen meer duidelijkheid, waar ik sta en waar ik heel wil. Daarnaast ontving ik fijne tips.


Tobias Sass

Bedankt voor de shift waar je voor gezorgd hebt.


Nieuwe klant

Hopelijk komt jouw review hier binnenkort te staan!