Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Huisstijl en Website Pakket

Ik ontwerp al meer dan 20 jaar aansprekende logo’s, huisstijlen en websites

Huisstijl ontwerp

Wil je een professionele huisstijl ontwerp? Het klinkt misschien ouderwets en ongrijpbaar, maar niets is minder waar. Met een huisstijl ontwerp creëer ik een uniforme branding voor je onderneming die je bij al je communicatie kunt toepassen.  Een visuele identiteit. Zodat het beeld altijd past met de inhoud. Onmisbaar en essentieel. Altijd in combinatie met een logo. Onderaan deze pagina staan voorbeelden van huisstijl ontwerpen.

Website ontwerp en bouw

Ben je op zoek naar een professionele website mét visie? Ik ontwerp onderscheidende websites die verkopen. Ik maak niet alleen het ontwerp maar adviseer ook over de marketingstrategie en vindbaarheid. Met branding die spreekt. Wanneer de website is opgeleverd is hij geheel van jou, zonder abonnementen of andere onderhoudskosten.

Wat zit er in het huisstijl pakket?

• Origineel en pakkend logo en huisstijl ontwerp
• Het huisstijl ontwerp bevat een doordachte merkstrategie
• Inclusief gratis een huisstijl-sheet met alle specificaties
• Visitekaartje ontwerp en drukwerk visitekaartjes 500 stuks
• Briefpapier ontwerp (incl. Word template)
• Het logo ontwerp is compleet rechtenvrij
• Je ontvangt het logo in alle benodigde bestandsformaten

Wat zijn de extra’s?

• Brainstorm om de uitgangspunten van de huisstijl te bepalen
• Tijdens de schetsfase ontvang je meerdere huisstijl voorstellen
• Ik hanteer een onbeperkt aantal schetsfases
• Ik denk mee voor een goede merkstrategie
• Het ontwerp bevat een heldere positionering voor je onderneming
• Ik geef vrijblijvend advies op het gebied marketing en pr
• Inclusief aanlevering icons voor op Social Media

Brainstormsessie logo ontwerp en huisstijl- en website ontwerp

Wat zit erin het website pakket?

• Website ontwerp home pagina
• Website ontwerp sub pagina
• Marketingstrategie voor jouw website
• Meedenken over hoe je jouw diensten aanbiedt
• Advies over goede vindbaarheid
• Webbouw op maat
• De website wordt responsive opgeleverd
• De website wordt in WordPress opgeleverd (CMS)
• De website is zelf beheerbaar en aanpasbaar
• Geen abonnementskosten

Opties

• Blog
• Webshop
• Meertalig
• SEO – vindbaarheid
• SEA – google advertenties
• Opzet Social Media kalender
• Marketing en PR plan
• Communicatie advies
• Templates aanlevering social in Canva
• Social Media Advies

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Havo De Hof


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Controversy Consulting


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Amstelwijs


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Maartje Koper


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Nelleke van Uden


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp WSN Woonstichting Nijkerk


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Huisartsenpraktijk De Haas


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coaching


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Basisschool de Origon

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Fotograaf

  Website laten maken

  Referenties

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Maartje Koper

  Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Ik kan Zinnergy aan iedereen aanraden! Vincent is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Hij gaf me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank je wel.

  Maartje Koper

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Michiel Vermeulen

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

  Michiel Vermeulen

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk