Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Website laten maken

Ik ontwerp en bouw al meer dan 20 jaar (duurzame) websites in Haarlem

Ben je op zoek naar een professionele website mét visie? Ik ontwerp onderscheidende websites die verkopen in iedere stijl. Ik maak niet alleen het website ontwerp en doe de bouw maar adviseer ook over de merkstrategie en vindbaarheid. Met branding die spreekt. Wanneer de website is opgeleverd is hij geheel van jou, zonder abonnementen of andere onderhoudskosten.

Wat zit erin het website pakket?

• Website ontwerp home pagina
• Website ontwerp sub pagina
• Hosting indien gewenst
• Meedenken over hoe je jouw diensten aanbiedt
• Advies over goede vindbaarheid
• Webbouw op maat
• De website wordt responsive opgeleverd
• De website wordt in WordPress opgeleverd
• De website is zelf beheerbaar en aanpasbaar
• Geen abonnementskosten

Opties om toe te voegen

• Blog
• Webshop
• Meertalig
• SEO – vindbaarheid
• SEA – google advertenties
• Opzet Social Media kalender
• Marketing en PR plan
• Communicatie advies
• Templates aanlevering social in Canva
• Social Media Advies

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:

   

  Privacyverklaring


  PORTFOLIO | WEBSITE ONTWERP


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Havo De Hof


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Controversy Consulting


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Amstelwijs


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Nelleke van Uden


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Huisartsenpraktijk De Haas


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Fysiotherapeutwebsite ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Basisschool de Origon

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Therapeut

  website ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Fotograaf

  Website laten maken

  Referenties

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Bert Elbertse | Matchis

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

  Michiel Vermeulen

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Waar kan ik je mee van dienst zijn?