Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Website laten maken

Ik ontwerp en bouw al meer dan 15 jaar websites in Haarlem

Ik ontwikkel websites die niet alleen grafisch aantrekkelijk zijn, maar ook doelgericht, resultaatgericht en volledig afgestemd zijn op jouw onderneming en je wensen.

Ik werk met plezier en toewijding aan het creëren van websites die niet alleen een sterke indruk maken, maar ook conversies genereren. Ik sta met mijn bedrijf voor het creëren van een veelzijdigheid aan creatieve ideeën en het doel om een webdesign te leveren dat aansluit past bij de uitdagingen  en wensen van ondernemers.

Mijn diensten omvatten daarom niet alleen het ontwerpen en bouwen van websites, maar ook vrijblijvend advies op het gebied van marketing en vindbaarheid. Ik begrijp dat een prachtige website alleen niet meer voldoende is; het ontwerp dient ook effectief zijn in het aantrekken van bezoekers en het genereren van conversies. Daarom bieden we ik je advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert.

Webdesign en Merkidentiteit

Ik geloof dat jouw merkidentiteit een belangrijke rol speelt in het succes van je onderneming. Daarom besteed ik aandacht aan je branding, huisstijl en je website.

Geen extra kosten

Er zijn geen extra kosten nadat jouw website is opgeleverd, deze volledig van jou is. Geen abonnementen, geen verborgen kosten, en geen doorlopende onderhoudskosten. Jouw website is jouw eigendom, en ik zorg ervoor dat je volledige controle hebt over je eigen website.

Wat zit erin het website pakket?

• Website ontwerp home pagina
• Website ontwerp sub pagina
• Marketingstrategie voor jouw website
• Meedenken over hoe je jouw diensten aanbiedt
• Advies over goede vindbaarheid
• Webbouw op maat
• De website wordt responsive opgeleverd
• De website wordt in WordPress opgeleverd
• De website is zelf beheerbaar en aanpasbaar
• Geen abonnementskosten

Opties om toe te voegen

• Blog
• Webshop
• Meertalig
• SEO – vindbaarheid
• SEA – google advertenties
• Opzet Social Media kalender
• Marketing en PR plan
• Communicatie advies
• Templates aanlevering social in Canva
• Social Media Advies

Hieronder kun je mijn tarieven opvragen, en je zult direct een prijsopgave per e-mail ontvangen:


  PORTFOLIO | WEBSITE ONTWERP

  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Jurist


   Website Ontwerp Coach


  Huisstijl Ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Huisartsenpraktijk


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Fysiotherapeutwebsite ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Basisschool de Origon

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Coach

  Website laten maken


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Therapeut

  website ontwerp


  Huisstijl ontwerp en Website Ontwerp Fotograaf

  Website laten maken

  Referenties

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Michiel Vermeulen

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

  Michiel Vermeulen