Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Huisstijl laten ontwerpen

Ik ontwerp huisstijlen voor een professionele uitstraling van je bedrijf

Wil je een professionele huisstijl ontwerp voor je onderneming? Het klinkt misschien ouderwets en ongrijpbaar, maar niets is minder waar. Met een huisstijl ontwerp creëer ik een uniforme branding voor je onderneming die je bij al je communicatie middelen kunt toepassen.  Een visuele identiteit. Zodat het beeld altijd past met de inhoud. Onmisbaar en essentieel. Altijd in combinatie met een logo ontwerp. Onderaan deze pagina staan voorbeelden van huisstijl ontwerpen en referenties.

Wat zit er in het huisstijl pakket?

• Rechtenvrij logo ontwerp met specificaties
• Het huisstijl ontwerp bevat een doordachte merkstrategie
• Indien gewenst PowerPoint presentatie in de huisstijl
• Visitekaartje ontwerp en drukwerk visitekaartjes 500 stuks
• Briefpapier ontwerp inclusief Word template
• Indien gewenst Social Media templates in de huisstijl
• Je ontvangt het logo in alle benodigde bestandsformaten

Wat zijn de extra’s?

• Online brainstormsessie
• Je ontvangt meerdere huisstijl voorstellen
• Ik hanteer een onbeperkt aantal schetsfases
• Ik denk mee voor een goede merkstrategie
• Het ontwerp bevat een heldere positionering
• Ik geef vrijblijvend advies op het gebied marketing en pr
• Inclusief aanlevering icons voor op Social Media

Wil je eerst kennismaken?

Klik dan hier om een vrijblijvende belafspraak in te plannen of wil je eerst meer referenties van mijn klanten wil zien kan dat ook natuurlijk.

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:


  Huisstijl Ontwerp AR Visie


  Huisstijl Ontwerp De Hof
  logo ontwerp

  logo ontwerp havo de hof


  Huisstijl ontwerp WSN

  logo ontwerpHUISSTIJL ONTWERP


  Huisstijl ontwerp Actify

  logo ontwerp

  HUISSTIJL ONTWERP Haarlem


  Huisstijl Ontwerp Daga Invest

  huisstijl ontwerp
  HUISSTIJL ONTWERP daga invest


  Huisstijl Ontwerp Sabores
  logo ontwerpHUISSTIJL ONTWERP


  Huisstijl Ontwerp Atlant

  huisstijl ontwerp stichting


  Huisstijl Ontwerp De Authentieke Trainer

  HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN coach

  Meer informatie aanvragen huisstijl laten ontwerpen ›

  Referenties

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Maartje Koper

  Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Ik kan Zinnergy aan iedereen aanraden! Vincent is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Hij gaf me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank je wel.

  Maartje Koper

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Michiel Vermeulen

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

  Michiel Vermeulen

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n