positionering

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Over Zinnergy

Vijftien jaar geleden heb ik, Vincent, mijn eigen ontwerpbureau opgericht vanuit het idee om een positieve impact te maken binnen de wereld van branding en marketing. Tijdens mijn werk bij reclamebureaus viel het me op dat de nadruk vooral lag op het visuele aspect, terwijl er te weinig aandacht werd besteed aan het creëren van een authentiek merkverhaal en duurzaamheid. Voor mij is een sterk merk gebaseerd op authenticiteit, een verhaal dat klopt en waar het visuele aspect een naadloze aanvulling op vormt. Als ondernemer kan je bijvoorbeeld streven naar het creëren van iets moois in de wereld, hoe klein of groot dat ook mag zijn. Denk aan het gelukkig maken van klanten met prachtige producten en diensten, of zelfs aan grotere doelen. Mijn werk voor organisaties zoals TNO en Stichting Matchis, waarbij ik de branding en merkstrategieën voor heb ontwikkeld, illustreert voor mij het streven naar authenticiteit en betekenisvolle impact.

De innerlijke spark die ondernemers drijft om hun onderneming op te zetten of te professionaliseren geeft ons de energie en creativiteit om mooie ontwerpen te maken en (duurzame) merkstrategieën te ontwikkelen voor ze. We ontwerpen nooit alleen maar een mooi beeld. Er zit altijd een dieper idee achter, gecombineerd met een heldere strategie om jouw merk te laten shinen. Onze overtuiging is dat in afstemming met de klant ontstaan de beste ideeën (synergie).

Dus, naast het ontwerpen, creëren we ook merkstrategieën, schrijven copy, optimaliseren voor SEO, voeren SEA-campagnes, verzorgen fotografie en videoproductie, en maken gebruik van sociale media tools om ervoor te zorgen dat jouw merk alles heeft wat het nodig heeft. Dit alles met toewijding aan onze trouwe en enthousiaste klanten.

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?