Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Werkwijze

Ik hanteer een heldere werkwijze gericht op resultaat voor huisstijl en webdesign

Zinnergy, gevestigd in Haarlem, is een grafisch ontwerpbureau en webdesign dat zijn naam ontleent aan de kracht van energie, betekenis en synergie. Synergie, een begrip dat inhoudt dat de gezamenlijke inspanningen van samenwerking groter zijn dan de individuele bijdragen, vormt de kern van ons ethos. Samenwerken stelt ons in staat om effectiever en aangenamer te werken, en het resulteert in een stimulerende bron van energie en creativiteit. Voor mij komt zingeving voort uit de verbinding die ik met mijn klanten smeed, terwijl we samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken.

Onze aanpak begint met een korte brainstormsessie om helderheid te verschaffen over de huidige positie en de toekomstvisie van jouw onderneming. De inzichten die uit deze brainstormsessie voortkomen, dienen als basis voor het creëren van passend design en het ontwikkelen van een professionele merkstrategie.

Stap 1 | Brainstorm | online of live

• Doornemen wensen ontwerp
• Kernwaarden verhelderen
• Ontwerp uitgangspunten
• Functionaliteiten bespreken

Stap 2 | Presentatie

• Je ontvangt meerdere voorstellen
• Bespreken van de feedback
• Onbeperkt aantal correctiefases
• Na logo akkoord uitwerking huisstijl

Stap 3 | Oplevering

• Je ontvangt een beknopt logo-sheet
• Ik mail het logo in alle formaten
• Het logo ontwerp is rechtenvrij
• Website aanlevering in WordPress

Brainstormsessie voor een logo ontwerp, huisstijl ontwerp of website ontwerp.

De brainstormsessie geeft:

• Helderheid: De kernwaarden worden helder en de wensen voor het design
• Strategie: Door de kernwaarden helder te hebben kunnen deze worden verwerkt in de merkstrategie van de onderneming.
• Resultaat: Je bedrijf oogt professioneler en betrouwbaar. Daarnaast begrijpen klanten beter waar jouw onderneming voor staat en wat je doet.

Wil je eerst kennismaken?

Klik hier om een vrijblijvende telefonische afspraak te plannen. Als je liever eerst meer referenties van mijn klanten wilt zien, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:


  Referenties

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Michiel Vermeulen

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

  Michiel Vermeulen

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien