ondernemerscoaching

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Strategie

Ik werk aan de (duurzame) merkstrategie van je onderneming

Een groot aantal klanten die ik de afgelopen jaren heb ik gesproken hadden niet alleen behoefte aan een huisstijl ontwerp of een website maar ook aan een stuk merkstrategie hoe ze met hun onderneming het beste zichtbaar konden zijn en hoe ze hun diensten of producten het beste konden aanbieden. Daarbij is belangrijk dat tekst en beeld elkaar versterken en met elkaar verweven zijn in een impactvolle merkstrategie. Deze merkstrategie bied ik mijn klanten aan wanneer we starten met een huisstijl of website ontwerp waardoor het ontwerp aansluit bij de doelstelling van de onderneming. Zo komen design en merkstrategie samen, synergie.

Verhelder je boodschap, veranker je onderneming

Voor de merkstrategie ontwikkeling

– Ik weet niet hoe ik mij moet positioneren
– Ik heb klanten die mijn boodschap niet begrijpen
– De juiste klanten weten mij niet te vinden
– Ik ben niet helder over het aanbieden van mijn diensten
– Ik weet niet hoe ik mijn producten moet aanbieden
– Ik trek de “verkeerde” klanten aan
– Ik word niet goed gevonden

Na de merkstrategie ontwikkeling

+ De kernwaarden zijn helder
+ De uitstraling sluit aan bij de kwaliteit die ik bied
+ Mijn communicatie is helder
+ Er is een helder plan waar ik mee verder kan
+ Ik ben meer enthousiast over mijn bedrijf
+ Ik word gevonden door relevante klanten
+ Ik weet hoe en welke diensten ik wil aanbieden

Wil je eerst even kennismaken?

Klik dan hier om een vrijblijvende belafspraak in te plannen of wil je eerst meer referenties van mijn klanten wil zien kan dat ook natuurlijk.

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:


  Privacyverklaring

  Referenties

  Bert Elbertse | Matchis

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

  Michiel Vermeulen

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?