merkstrategie Amsterdam

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Duurzaam Huisstijl Ontwerp en Website Ontwerp

Duurzaam Ondernemen

De uitspraak; “Be the change you want to see in the world” gaat voor mij over het nemen van verantwoordelijkheid. Mijn doel is om in overleg met mijn klanten duurzame oplossingen te bieden op het gebied van huisstijl ontwerp en website ontwikkeling en het helder maken hoe je concreet daar stappen in kan gaan maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een meer duurzame positionering, het aanraden van duurzame hosting of het ontwikkelen van een flexible huisstijl die makkelijk aan te passen is om het milieu zo min mogelijk te belasten. Kortom ontwerpen en strategie die gericht zijn op doen. Ik geloof daarbij in de kracht van synergie; het samenwerken met stakeholders om tot een resultaat te komen wat bijdraagt aan iets groters op het gebied van milieuvriendelijkheid, sociale verantwoordelijkheid én duurzaamheid.

Duurzame Ontwerpen

Het milieu staat steeds meer centraal in mijn strategie en ontwerpen (less paper), ook omdat klanten er steeds meer naar vragen zoals Marine Flow en BioTyre. De ontwerpen die ik maak zijn er op gericht om niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar dat er ook over nagedacht wordt om deze materialen zo milieuvriendelijk te produceren.

Duurzame Merkstrategiën

Bij het ontwikkelen van merkstrategieën voor mijn klanten, integreer ik duurzaamheid in de verschillende communicatie lagen van een bedrijf. Ik help bij het communiceren van de inzet op het gebied van duurzaamheid en ondersteun bij het concreet maken van de doelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mijn ideeën en strategieën zijn daarom niet alleen gericht op het vergroten van merkbekendheid, maar ook op het opbouwen van een positieve, eerlijke en onderscheidende reputatie in jouw branche aan de hand van een heldere inspirerende strategie.

Vraag hier jouw duurzame Branding of Stategie Pakket aan:

     


    duurzame branding

    Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?