huisstijl ontwerp

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Logo laten ontwerpen

Ik ontwerp professionele logo’s, huisstijlen en websites in Haarlem

Ik ontwerp al meer dan 20 jaar met liefde voor mijn vak originele logo’s in ieder gewenste stijl. In de afgelopen jaren heb ik voor meer 500 enthousiaste ondernemers mogen ontwerpen. Ik ondersteun ondernemers in hun succes door een logo ontwerp of huisstijl ontwerp te maken waarin de kernwaarden van een onderneming naar voren komen waardoor ondernemers professioneel zichtbaar zijn. Hierdoor is het logo ontwerp meer dan alleen een mooi beeldmerk maar vormt het logo de basis van de merkstrategie en positionering van een onderneming. Voor zzp-ers werk ik met een vast en voordelig tarief per logo ontwerp.

Wat zit er in het logo pakket?

• Origineel en pakkend logo ontwerp
• Het logo ontwerp is compleet rechtenvrij
• Het logo ontwerp bevat een doordachte merkstrategie
• Inclusief een logo-sheet met de specificaties
• Het logo ontwerp wordt kosteloos jouw eigendom
• Je ontvangt het logo in alle benodigde bestandsformaten

Wat zijn de extra’s?

• Brainstormsessie om de strategie van het logo te bepalen
• Ik denk met je mee omtrent de positionering
• Tijdens de schetsfase ontvang je meerdere logo voorstellen
• Ik geef advies voor een goede merkstrategie
• Ik hanteer een onbeperkt aantal schetsfases
• Inclusief aanlevering icons voor op Social Media

Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:


   


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp Controversy Consultinghuisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp AR Visie

  huisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp Goed Wonenhuisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp Basisschool De Origon

  huisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp Daga Invest

  huisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp Conexys

  huisstijl ontwerp Haarlem


  Logo Ontwerp en Huisstijl Ontwerp

  Paul Klunder

  huisstijl ontwerp Haarlem
  Logo en huisstijl ontwerp psycholoog en therapeut


  logo ontwerp coach

  Logo ontwerp coach


  Logo, huisstijl en website ontwerp timmerman  Logo en huisstijl ontwerp


  Logo aannemer


  Logo, huisstijl en website ontwerp coach


  huisstijl ontwerp Haarlem

  Huisstijl ontwerp uit Haarlem


  Logo en huisstijl ontwerp Matchis 


  Logo ontwerp aannemer


  Logo ontwerp coach

  Huisstijl ontwerp Haarlem

  Referenties

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Michiel Vermeulen

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

  Michiel Vermeulen

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Hoe kan ik je helpen?