Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Goede Doelen

Hart voor kinderen en Het Dierenvoedselbos

Welkom bij onze goede doelen. Wij zijn er van overtuigd dat door samen te werken (synergie) wij een positieve impact op de wereld kunnen hebben. Om die reden hebben wij ons aangesloten bij de organisatie ‘Hart voor Kinderen’ en Het Dierenvoedselbos. Deze organisaties zetten zich met grote toewijding in voor het ondersteunen van kinderen in armoede en duurzame initiatieven.

Hart voor Kinderen biedt niet alleen hoop aan kinderen die in armoede leven, maar ook aan hun families en gemeenschappen. Hun missie draait om het opvangen van verlaten en kansarme kinderen, en het bouwen aan een betere toekomst voor hen. In lijn met deze visie, wil ik graag iets teruggeven aan degenen die wellicht minder fortuinlijk zijn.

Bij het Dierenvoedselbos Oostvliet geloven ze net als wij in het belang van biodiversiteit en het creëren van een harmonieus ecosysteem waarin mens en dier in balans leven. Onze missie is om een veilige en voedzame omgeving te bieden voor diverse diersoorten, terwijl ze tegelijkertijd educatie en bewustwording bevorderen over het belang van natuurbehoud en -herstel.

Met iedere opdracht die je verleent aan Zinnergy ondersteun je Hart voor Kinderen en het Dierenvoedselbos


Welkom bij Dierenvoedselbos Oostvliet:

Een Groen Paradijs voor Mens en Dier

Welkom bij het initiatief van het Dierenvoedselbos Oostvliet, een groen initiatief dat voortkomt uit de passie en toewijding van Charlotte Icke uit Leiden. Toen Charlotte hoorde over de aanstaande verbreding van de provinciale weg achter haar huis, besloot ze niet bij de pakken neer te zitten, maar in actie te komen voor de natuur. Het resultaat? Een prachtig dierenvoedselbos dat niet alleen dient als compensatie voor verloren natuur, maar ook als een waardevolle bron van leven voor allerlei diersoorten.

De Missie van het VoedselBos

Bij het Dierenvoedselbos Oostvliet geloven ze net als wij in het belang van biodiversiteit en het creëren van een harmonieus ecosysteem waarin mens en dier in balans leven. Onze missie is om een veilige en voedzame omgeving te bieden voor diverse diersoorten, terwijl ze tegelijkertijd educatie en bewustwording bevorderen over het belang van natuurbehoud en -herstel.

Een Oase van Groen

Het voedselbos is meer dan alleen een stukje natuur; het is een levendig ecosysteem waarin verschillende planten, bomen en dieren samenwerken om een bloeiende gemeenschap te vormen. Door slimme ontwerpkeuzes en zorgvuldige planning hebben ze een plek gecreëerd waar insecten, vogels, kleine zoogdieren en andere dieren kunnen gedijen.

Financiering en Samenwerking

Het succes van het Dierenvoedselbos Oostvliet is te danken aan de samenwerking en steun van verschillende partijen. Dankzij de gemeente Leiden, de provincie en het waterschap konden ze de grond verkrijgen en financieren. Bovendien hebben subsidies van organisaties zoals Fonds 1818 ons geholpen om de benodigde middelen en gereedschappen te verkrijgen voor het onderhoud en de ontwikkeling van het bos.

Word Onderdeel van Ons Verhaal

Bij het Dierenvoedselbos Oostvliet geloven ze dat iedereen kan bijdragen aan het behoud van de natuur. Of je nu een natuurliefhebber bent, een vrijwilliger, of een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen, er is altijd een manier om deel uit te maken van hun groene initiatief. Je kunt contact met ze opnemen om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan het Dierenvoedselbos Oostvliet. Dankzij de inzet van Charlotte Icke en de steun van onze partners en sponsoren, bloeit het Dierenvoedselbos Oostvliet op tot een groen paradijs voor mens en dier. We nodigen je uit om deel uit te maken van hun verhaal en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Voor vragen over de opzet, de tocht door subsidieland of de bomen is Charlotte Icke-Lemmens te bereiken via:
icke-lemmens – apenstaartje – kpnmail.nl

In de media: Vroege Vogels


Website Dierenvoedselbos – In ontwikkelingWebsite Dierenvoedselbos

 

Waar kan ik je mee van dienst zijn?