Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Goede Doel

Hart voor kinderen

Welkom bij mijn liefdadigheidsproject. Ik ben sterk overtuigd van onze capaciteit om samen (door synergie) een positieve impact op de wereld te hebben. Om die reden heb ik mij aangesloten bij de organisatie ‘Hart voor Kinderen’. Deze organisatie zet zich met grote toewijding in voor het ondersteunen van kinderen in armoede. Hart voor Kinderen biedt niet alleen hoop aan kinderen die in armoede leven, maar ook aan hun families en gemeenschappen. Hun missie draait om het opvangen van verlaten en kansarme kinderen, en het bouwen aan een betere toekomst voor hen. In lijn met deze visie, wil ik graag iets teruggeven aan degenen die wellicht minder fortuinlijk zijn.

Met iedere opdracht die je verleent aan Zinnergy ondersteun je Hart voor Kinderen.