merkstrategie Amsterdam

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Social Media Campagne laten maken

SOCIAL MEDIA CAMPAGNE VOOR MEER RESULTAAT

Door te werken met honderden ondernemers weten we dat veel ondernemers zelf een poging wagen tot het verkrijgen van klanten via social media. Vaak valt het resultaat echter tegen of wordt er niet consistent verder gebouwd op verkregen inzichten en data. Wij brengen hier verandering in door ons team van socialmedia-specialisten, die personal branding en marketing krachtig weten te combineren op authentieke wijze vanuit onze purpose. Door op een slimme manier om te gaan met het adverteren via Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube is het mogelijk om meer potentiële klanten te bereiken en relevante bezoekers aan te trekken.

Dit is niet alles, want je wilt ze natuurlijk ook aanzetten tot actie. Geen enkel probleem! Onze campagnes zijn gericht op het uiteindelijke ultieme doel: het behalen van zoveel mogelijk conversies.

Wij staan voor je klaar met de volgende Social Media-diensten:

stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Socialmedia-strategie

Een duidelijke en effectieve socialmedia-strategie is van groot belang om impact te behalen!
Wil je dit krachtig neerzetten op alle vlakken in de mix vraag dan naar Sandra Boon voor meer informatie.

Facebook Advertising
Facebook is al jarenlang het grootste socialmedia-kanaal ter wereld.
Gebruik dit in jouw voordeel en bereik duizenden potentiële klanten, vraag naar ​Mariska Huijnen of dit met jouw op te zetten.

YouTube Advertising
Miljoenen mensen kijken dagelijks naar vlogs, documentaires en andere video’s via YouTube.
Deze mensen bereik je door middel van YouTube Advertising.

LinkedIn Advertising
Het grootste zakelijke netwerk is natuurlijk LinkedIn.
Doe jij Business-to-Business zaken? Dan is Perry van Beek de specialist voor jouw op dat vlak.

De kracht van ZINNERGY Social Media-campagne

Onze naam zegt het al, zin, energie en synergie. Met andere woorden verbinden op authentieke wijze geeft energie en daar draait social media onder andere om. Bij het uitvoeren van een socialmedia-campagne is er vaak het gebrek aan een heldere en realistische socialmedia-strategie.

Het opzetten en definiëren van een socialmedia-strategie is daarom één van de belangrijkste dingen. Onze specialisten ontwikkelen een persoonlijk en een op maat gemaakte socialmedia-strategie. Om zo jouw doelgroep actief te benaderen en te triggeren om naar jouw website of social media kanaal te gaan. Al onze strategieën zijn erop gericht dat jouw (ROI) Return of Investment zo hoog mogelijk is om in contact te komen met potentiële en relevante klanten.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ONZE TARIEVEN.

  CASSESTUDIE | SOCIALMEDIA CAMPAGNE BASISSCHOOL

  In 2014 zijn we gestart met een overall branding en herpositionering van basisschool De Zefier in IJmuiden. We hebben de kernwaarden, purpose en missie visie helder geformuleerd om een stip aan de horizon te zetten. Het doel was meer leerlingen aan te trekken en de school op een positievere wijze zichtbaar laten zijn in IJmuiden. Door het opzetten van meerdere campagnes en strategieën is dit doel behaald. (bron 10000 scholen)

  logo basisschool laten maken

  socialmedia-campagne

  website basisschool laten maken

  socialmedia-campagne

  website basisschool laten maken

  Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?