Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

De Geluksroute

Branding voor nieuwe klant

In januari ga ik met de positionering aan de slag van De Geluksroute. Erg mooi project! De Geluksroute is een prachtige methode om leerlingen in het middelbaar onderwijs te ondersteunen bij hun mentale gezondheid. De leerlingen worden begeleid via een app om op maat advies te krijgen wat voor hun goed zou werken om mentaal gezond te zijn. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode heeft Eline van De Geluksroute zelf ontwikkeld. Zij is ook zelf docent op het middelbaar onderwijs en weet daarom goed waar leerlingen nu tegen aan lopen in deze uitdagende tijd.

huisstijl ontwerpOntwikkeling logo | Plan van Aanpak

Ik heb met Eline een brainstormsessie gedaan om te bepalen waar haar bedrijf staat en naar toe wilt in de toekomst en wat haar drijft op De Geluksroute op te zetten.

We hebben gekeken welke strategie er past bij haar onderneming in de fase waarin zij zich nu bevindt en waar ze over een paar jaar wilt staan. We hebben een traject opgezet aan de hand van een tijdlijn van 6 maanden om stap voor stap haar onderneming op te zetten.

huisstijl ontwerpOntwikkeling propositie en strategie

Nadat we in de brainstormsessie helder kregen wat een kloppende strategie is voor haar onderneming gaan we in 2023 deze strategie uitwerken in het creatieproces.

Referenties

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk