Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Website laten maken

wordpress website laten ontwerpen

WordPress website ontwikkelen

De opmerking en vraag die ik vaak hoor, ik wil graag een website laten maken maar hoe bied ik mijn diensten aan? Mijn insteek is er opgericht dat het website ontwerp aansluit bij de onderneming en past bij de groei en ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Eerst inventariseren wat er is gerealiseerd en wat al werkt en beter kan. Wat al werkt hoeft niet te worden aangepast en scheelt geld, wat beter kan daar adviseren we in.

Terugkomende vragen zijn:
“Er zijn veel ondernemers die ongeveer hetzelfde doen als ik. Hoe onderscheid ik me?”
“Er zijn wel bezoekers op mijn website, maar die bellen of mailen niet. Hoe komt dit?”
“Mijn website levert te weinig op. Hoe verander ik dit?”
“Hoe krijg ik mijn webinar vol?”
“Moet ik “dingen” gratis weggeven?”

 

Brainstorm Sessie

Ik geef na onze vrijblijvende brainstorm sessie meteen helder advies en kijken we welke bouw en website ontwerp daar bij past. Dat is voor iedere ondernemer anders. We gebruiken de brainstormsessie om de missie van onderneming te verhelderen en de merkstrategie aan te scherpen.

De kracht van impact

We nemen in ons advies mee de kracht van online marketing in combinatie met de mogelijkheden die SEO en SEA biedt. Zo sluiten zaken goed op elkaar om een zo hoog mogelijk rendement voor iedereen zijn website te creëren. Onze communicatieadviseur houdt rekening met de wensen van de klant en schrijft de teksten zo dat deze SEO en SEA gunstig zijn.

Online Marketing

In de afgelopen 20 jaar hebben we ontdekt en ervaren hoe online marketing werkt. Door ons te specialiseren in online marketing, te werken voor ruim 500 ondernemers en te spreken met SEO experts van Google weten we precies waar we op dienen te laten om een website ontwerp met impact op te leveren.

Advies en Design

We verwerken in ieder advies en ontwerp onze favoriete en meest waardevolle YES-momenten die na onze jarenlange ontdekkingsreis in online marketing ons eigen zijn geworden.

Referenties

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Waar kan ik je mee van dienst zijn?