Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Scholen met impact

schoolmarketingIMPACT VOOR SCHOLEN | WEBSITE BASISSCHOOL

Kinderen zijn de toekomst en door scholen te ondersteunen in hun communicatieboodschap kunnen we bijdragen dat scholen een grotere impact kunnen maken in hun wijk, stad of zelfs land. Door te werken voor een groot aantal basisscholen en stichtingen in Nederland weten we hoe we een school op de kaart kunnen zetten. We geven advies op het gebied van branding, communicatie, werving, vormgeving, social media en techniek (website basisschool). Doordat we voor veel scholen en stichtingen in verschillende plekken in Nederland actief zijn geweest weten we goed wat er per regio wordt gevraagd. Iedere school of stichting heeft een andere tone of voice om te communiceren en een andere boodschap.

Visie en missie | schoolmarketing
De kernwaarden van de school zijn erg belangrijk, deze maken we helder tijdens brainstormsessie. Na deze sessie ligt er een goede basis om consistent zichtbaar te zijn vanuit professionele schoolmarketing. Het in kaart brengen van de unieke kwaliteiten van de school of stichting is onze specialiteit.

Vragen van scholen omtrent schoolmarketing
We hebben voor een groot aantal basisscholen nu websites, school apps en social media campagnes opgezet met verschillende doelen:
• Professionele vormgeving om zichtbaar te zijn (logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp)
• Meer zichtbaar zijn
• Brainstormen met besturen
• Leerlingen aan trekken
• (Nieuwe) ouders/leerlingen informeren

Website basisschool
De website van een basisschool is de zichtbare huisstijl van de school voor nieuwe ouders en leerlingen en vormt de basis om de andere uitingen zoals logo ontwerp, folder, brochure, social media, branding en vindbaarheid aan ophangen.

Website basisschool tips:
• Stel een heldere visie op voor de basisschool
• Maak een pakkende video over de school, leerlingen en insteek van de school of stichting
• Stel haalbare doelen op, waar wilt u als school over een jaar of over 5 jaar zijn
• Organiseer open dagen en workshops voor (nieuwe) ouders en leerlingen en creëer betrokkenheid
• Wees als school benaderbaar door een basisschool app
• Wees professioneel en regelmatig zichtbaar, betrek de omgeving van de school bij uw ideeën

Vragen?
Heeft u vragen over uw eigen schoolmarketing, wilt u vrijblijvend advies of mogen wij ook voor uw school aan de slag? Mail ons: info@zinnergy.nl

Ontvang vrijblijvend onze tarieven.

  Huisstijl ontwerp en branding voor scholen en stichtingen

  stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem stichting atlant purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlemhuisstijl laten ontwerpenhuisstijl laten ontwerpen stichting

  Referenties

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Bert Elbertse | Matchis

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

  Michiel Vermeulen

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?