Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Logo laten ontwerpen

Bij het opstarten of herpositioneren van een bedrijf is een sterk, herkenbaar logo een essentieel onderdeel van je merkstrategie. Het logo fungeert als het gezicht van je onderneming en draagt bij aan je visuele identiteit. Maar hoe creëer je een logo dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden en missie van je bedrijf weerspiegelt? Dit is waar Zinnergy, een merkstrategie en ontwerpbureau uit Haarlem, in beeld komt.

Wat is Zinnergy?

Zinnergy is een unieke samenvoeging van de woorden ‘energie’, ‘zingeving’ (duurzaamheid) en ‘synergie’. Dit beschrijft precies waar mijn bureau voor staat: het creëren van meerwaarde door samenwerking. Synergie houdt in dat het gezamenlijke effect groter is dan wat de afzonderlijke partijen zouden kunnen bereiken. Door samen te werken met Zinnergy, krijg je niet alleen een mooi logo, maar ook een effectief en energiek proces dat leidt tot een sterkere, positionering van je onderneming.

Een logo laten maken

Het proces begint met een korte brainstormsessie. Tijdens deze sessie wordt helder waar je met jouw onderneming staat en wat je wensen zijn. De inzichten die hieruit voortkomen, vormen de basis voor het ontwerp en de positionering van jouw merk. Hieronder volgt een overzicht van het stappenplan:

Stap 1: Brainstormsessie

De eerste stap is een brainstormsessie die online of live kan plaatsvinden. In deze sessie worden verschillende aspecten besproken:

 • Het logo Ontwerp: Wat zijn je verwachtingen en wensen voor het ontwerp?
 • Kernwaarden Verhelderen: Wat zijn de kernwaarden van je onderneming?
 • Ontwerpuitgangspunten: Wat zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp?
 • Functionaliteiten Bespreken: Welke functionaliteiten moet het ontwerp bevatten?

  Brainstormsessie op locatie | Logo Laten Ontwerpen

Stap 2: Presentatie

Na de brainstormsessie ontvang je meerdere ontwerpvoorstellen. Tijdens de presentatie worden de volgende stappen doorlopen:

 • Feedback Bespreken: Je hebt de mogelijkheid om feedback te geven op de voorstellen.
 • Onbeperkt Aantal Correctiefases: Er zijn onbeperkt aantal correctiefases om het ontwerp precies naar wens te maken.
 • Uitwerking Huisstijl: Na akkoord op het logo wordt de huisstijl verder uitgewerkt.

Stap 3: Oplevering

De laatste stap is de oplevering van het logo. Dit omvat:

 • Beknopt Logo-Sheet: Je ontvangt een beknopt logo-sheet met alle belangrijke informatie over het logo.
 • Logo in Alle Formaten: Het logo wordt in alle benodigde formaten naar je gemaild.
 • Rechtenvrij Logo: Het logo ontwerp is rechtenvrij, wat betekent dat je het volledig vrij kunt gebruiken.
 • Website in WordPress: Indien gewenst, kan ook een professionele website in WordPress worden ontwikkeld.

Waarom Kiezen Voor Zinnergy?

Bij Zinnergy draait het om het creëren van energie en zingeving door middel van effectieve samenwerking. Door de nadruk te leggen op synergie en professionaliteit, zorgt Zinnergy voor een ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook impact heeft. Dit resulteert in een sterkere positionering van je onderneming en een logo dat echt resoneert met je doelgroep.

Dus, als je op zoek bent naar een logo dat jouw kernwaarden en missie weerspiegelt, en je wilt werken met een bureau dat samenwerking en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dan is Zinnergy de perfecte keuze.


Voorbeelden Logo Ontwerp

Logo laten maken

Referenties

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Waar kan ik je mee van dienst zijn?