Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Zeker Zakelijk

MERKSTRATEGIE |

Bij Zeker Zakelijk geloven zij sterk in het belang van het beschermen van bedrijven en het bieden van zekerheid aan ondernemers in een wereld vol uitdagingen. Dit is de kern van het werk bij Zeker Zakelijk, waar zij zich richten op het leveren van hoogwaardige verzekeringsdiensten, advies en bemiddeling aan voornamelijk het MKB. Er was daardoor behoefte aan een identiteit die betrouwbaarheid uitstraalt maar ook een mate van toegankelijkheid en menselijkheid.

Het Huisstijl Ontwerp proces

Ons ontwerpproces voor de huisstijl en website van Zeker Zakelijk werd gedreven door de wens om een professionele uitstraling te combineren met een gevoel van betrouwbaarheid en toegankelijkheid. We wilden een visuele identiteit creëren die de zekerheid en bescherming die wij bieden weerspiegelt. Daar is de keuze voor de cirkel vanuit ontstaan.

Huisstijl en Website Ontwerp

Het merkverhaal van Zeker Zakelijk draait om expertise, betrokkenheid en het vermogen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun risico’s en het beschermen van hun belangen. Als specialisten in verzekeringen voor het MKB bieden zij niet alleen advies en bemiddeling, maar ook risicoscans om de risico’s die ondernemingen lopen in kaart te brengen. Onze huisstijl en website zijn ontworpen om deze complete aanpak en het engagement voor de belangen van hun cliënten te benadrukken, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van vertrouwen en toegankelijkheid overbrengen. Door te werken met de cirkel die het fullservice onderdeel naar voren laat komen en donker blauwe kleur voor de betrouwbaarheid hebben we dit op deze wijze weten te communiceren in de merkstrategie.

Merkstrategie gericht op zekerheid

Bij Zeker Zakelijk streven ze ernaar om bedrijven te helpen hun risico’s te begrijpen en te beheren, zodat ze met vertrouwen kunnen opereren in een steeds veranderende zakelijke omgeving en advies te geven waar nodig, te bemiddelen en oplossingen op maat te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun cliënten. De diversiteit aan kleuren in het logo staat daar symbool voor.


Merkstrategie Verzekering

merkstrategie verzekeraar

Referenties

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Waar kan ik je mee van dienst zijn?