Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Solar Sustainable Solutions

Merkstrategie

Hier delen graag het merkverhaal van Solar Sustainable Solutions en de totstandkoming van de huisstijl. Solar Sustainable Solutions is een bedrijf dat zich richt op het leveren, onderhouden en ondersteunen van zonnepanelen met de nadruk op hun persoonlijke aanpak en duurzaamheid.

Het Huisstijl Ontwerp proces

De kern van de positionering van Solar Sustainable Solutions had als doel om deze te richten op de dringende behoefte aan duurzame energieoplossingen in combinatie met hun persoonlijke benadering in de sector van zonnepanelen. Ze willen daarnaast niet alleen zonnepanelen leveren, maar ook mensen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor hun energiebehoeften door middel van persoonlijke gesprekken en op maat gemaakte rapporten / adviezen.

Het doel van Solar Sustainable Solutions

Bij Solar Sustainable Solutions stelden we vast in de brainstormsessie dat bij hun alles draait om het creëren van een duurzame toekomst door middel van zonne-energie in combinatie met hun service gerichtheid. Ons merkverhaal werd daarom gekenmerkt door deze betrouwbaarheid, innovatie en een sterke verbinding met de natuur, wat wordt weerspiegeld in hun logo dat elementen van zonnepanelen en groen en blauw bevat. De kleur groen staat uiteraard voor duurzaamheid, de blauwe kleur voor innovatie en helder communicatie met klanten. Hun zonnepanelen worden met de grote zorg ontwikkeld en geïnstalleerd, waarbij ze de nieuwste technologieën combineren met inzichten in de unieke uitdagingen van hun klanten.

Merkstrategie powered by Sustainability

De merkstrategie van Solar Sustainable Solutions is gericht op hun unieke persoonlijke oplossingen die er niet alleen op gericht zijn om de efficiëntie van energieproductie te verhogen, maar ook bijdragen aan een schonere en duurzamere leefomgeving. Daarnaast zijn zij werkelijk gepassioneerd door innovatie en duurzaamheid en werken zij voortdurend aan het verbeteren van hun producten en diensten om een positieve impact te hebben op het milieu én hun klanten. Deze passie wilden we naar voren laten komen in hun social media strategie door middel van persoonlijke verhalen en ervaringen. Ons doel was niet alleen om hun positionering op het gebied van zonne-energie meer helder en professioneel te maken, maar ook om bij te dragen aan een groenere en gezondere planeet.


Huisstijl Ontwerp en Website Ontwerp

 

Duurzame zonnepanelen huisstijl

Referenties

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?