Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Pot Jonker Advocaten

Kerstkaart in de Huisstijl voor Pot Jonker Advocaten

Wij zijn er trots op dat we creativiteit en vakmanschap combineren om unieke ontwerpoplossingen te creëren die onze klanten onderscheiden. Een van onze projecten waar we trots op zijn, is het ontwerp van de kerstkaart in de huisstijl voor Pot Jonker Advocaten.

De Uitdaging

Pot Jonker Advocaten, een toonaangevend advocatenkantoor in Haarlem met een sterke focus op professionaliteit en juridische deskundigheid, benaderde ons met het verzoek om een speciale kerstkaart te ontwerpen die hun unieke identiteit weerspiegelde. Het was belangrijk dat de kaart een balans vond tussen de feestelijke sfeer van Kerstmis en de serieuze aard van hun juridische diensten.

Onze Aanpak

We begonnen we met een grondige analyse van de huisstijl van Pot Jonker Advocaten. We wilden ervoor zorgen dat de kerstkaart naadloos zou passen bij hun bestaande visuele identiteit. We maakten gebruik van hun bedrijfskleuren en typografie om een herkenbare, doch feestelijke uitstraling te creëren.

Vervolgens stelden we verschillende ontwerpen voor die de kerstsfeer op een stijlvolle en professionele manier overbrachten. Na overleg en feedback van het team van Pot Jonker Advocaten kozen we het definitieve ontwerp dat perfect aansloot bij hun visie.

Het Resultaat

Het uiteindelijke ontwerp van de kerstkaart voor Pot Jonker Advocaten is een voorbeeld van hoe we de essentie van een bedrijf kunnen vastleggen in een uniek grafisch ontwerp. De kaart straalt warmte en professionaliteit uit, met een kersttoets die zowel hun zakelijke partners als cliënten aanspreekt.

We zijn vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan de kerstviering van Pot Jonker Advocaten en hen hebben geholpen om op een persoonlijke en gedenkwaardige manier contact te leggen met hun netwerk.


Pot Jonker Advocaten
Pot Jonker Advocaten

Referenties

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Waar kan ik je mee van dienst zijn?