Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Pianocarpet

LOGO ONTWERP |

In de wereld van muziek en kunst is Pianocarpet een opmerkelijke naam die symfonieën en creativiteit samenbrengt. Als trotse partners van Pianocarpet werden we uitgedaagd om een unieke en gedenkwaardige huisstijl te ontwerpen die de essentie van dit innovatieve merk zou vastleggen. Een project waarbij muziek en design samenkomen.

Huisstijl Ontwerp | De Aanpak

Een Melodieuze Samensmelting van Design en Muziek

Onze reis begon met het begrijpen van Pianocarpet’s visie en waarden. We wilden een huisstijl ontwikkelen die niet alleen de unieke samensmelting van kunst en muziek weerspiegelde, maar ook de verfijning en originaliteit ervan benadrukte.

Visueel Design

We gingen aan de slag om een visueel concept te creëren dat zowel de abstracte aard van muziek als design vastlegde. We kozen voor een krachtig kleurenpalet en ontwikkelden een op maat gemaakt logo dat de beweging en symfonie van de muziek in een visueel element vatte.

Typografie en Grafische Elementen

De keuze van typografie en grafische elementen was van cruciaal belang om een samenhangende identiteit te creëren. We selecteerden een combinatie van stevige lettertypen die zowel het design onderdeel als de innovatieve aspecten van Pianocarpet weerspiegelden.

Het Resultaat

Het huisstijl ontwerp voor Pianocarpet is uitgegroeid tot een ware symfonie. De harmonieuze samensmelting van de P en de C wordt weerspiegeld in elk aspect van hun merkidentiteit. Het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen roepen de essentie van Pianocarpet op. We zijn er trots op dat we hebben mogen bijdragen aan de groei en bekendheid van Pianocarpet door middel van ons huisstijlontwerp.


huisstijl laten ontwerpen

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Waar kan ik je mee van dienst zijn?