Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Ik Praat met Britt

Huisstijl Ontwerp |

Britt gelooft in een wereld waarin we in harmonie en met respect voor elkaars verschillen kunnen samenleven. In staat zijn om uit te spreken wat we werkelijk voelen, ervaren en ook durven aan te geven wat we nodig hebben. En we dat op een open en geweldloze manier kunnen doen, zowel in persoonlijke relaties als ook op de werkvloer. Daarom is zij in 2020 met Ik Praat met Britt gestart.

Graag deel ik het ontwerpproces voor de huisstijl en website van Ik Praat met Britt, met een sterke focus op het bieden van vertrouwensvolle ondersteuning als vertrouwenspersoon.

Het Huisstijl Ontwerp proces

Het ontwerpproces voor de huisstijl en website van Ik Praat met Britt werd gedreven door de groeiende behoefte aan vertrouwenspersonen in diverse omgevingen. Het doel was om een sfeer van vertrouwen, openheid en veiligheid te creëren.

Website Ontwerp

Het merkverhaal van Ik Praat met Britt draait om empathie, integriteit en vertrouwen. Als vertrouwenspersoon biedt Britt een luisterend oor en ondersteuning aan individuen en organisaties die behoefte hebben aan vertrouwelijke gesprekken en advies. De huisstijl en website zijn ontworpen met het oog op toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en vertrouwenwekkende elementen.

Merkstrategie gericht op vertrouwen

Ik Praat met Britt streeft naar het bieden van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin mensen vrijuit kunnen praten over hun ervaringen, zorgen en behoeften. Het bedrijf is niet alleen gepassioneerd over het ondersteunen van individuen, maar ook over het creëren van bewustzijn en een cultuur van respect en openheid. Door middel van haar diensten draagt Ik Praat met Britt bij aan het bevorderen van welzijn en harmonieuze relaties binnen verschillende gemeenschappen en organisaties.


Huisstijl Ontwerp Vertrouwenspersoon

huisstijl vertrouwenspersoon


Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:

   

  Privacyverklaring

  Referenties

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Bert Elbertse | Matchis

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

  Michiel Vermeulen

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Waar kan ik je mee van dienst zijn?