Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

HLDR Makelaars Haarlem

Merkstrategie | HLDR Makelaars

Hier deel ik graag het merkverhaal van HLDR Makelaars, een dynamisch makelaarskantoor gevestigd in het hart van Haarlem, gespecialiseerd in het vinden van het droomhuis voor hun klanten met een persoonlijke en betrokken benadering. Zij bieden een breed scala aan diensten – waaronder advies, VvE-beheer, zoekservice, verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties – staan zij klaar om klanten te ondersteunen bij iedere stap van hun vastgoedreis. Daarom werken er verschillende divisies gekoppeld onder de naam HLDR om klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Het Creatieproces van HLDR Makelaars

De nieuwe positionering van HLDR Makelaars werd gedreven door de behoefte aan een frisse en klantgerichte benadering binnen de vastgoedmarkt. Mijn creatieproces begint altijd met een goede analyse van de bestaande kwaliteiten en unieke eigenschappen van een bedrijf (kernwaarden). Voor HLDR Makelaars lag de focus op het naar voren brengen van hun persoonlijke benadering en goede kennis van de Haarlemse woningmarkt.

Persoonlijke Makelaarsdiensten en Een Unieke Huisstijl

Bij HLDR Makelaars draait het om het bieden van een persoonlijke en op maat gemaakte makelaarsservice. Tijdens de brainstormsessie werd duidelijk dat HLDR Makelaars zich onderscheidt door hun toewijding aan de klant en de stad Haarlem. Deze toewijding komt tot uiting in hun nieuwe merkidentiteit, gekenmerkt door een krachtige en professionele huisstijl die vertrouwen en kwaliteit uitstraalt.

Merkstrategie Geleid door Betrokkenheid

HLDR Makelaars gelooft dat betrokkenheid en persoonlijke aandacht de sleutel zijn tot het vinden van het perfecte huis en het opbouwen van duurzame relaties. Zij zetten zich in om elke klant een unieke en positieve ervaring te bieden, waarbij zij op maakt gemaakte strategieën combineren met goed begrip van de lokale woningmarkt.


Huisstijl Ontwerp HLDR Makelaar

Referenties

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Waar kan ik je mee van dienst zijn?