Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Flitz Events Evenementenbureau

Merkstrategie |

Hier deel ik graag het nieuwe merkverhaal van Flitz Events, een bedrijf gevestigd in Scheveningen dat gespecialiseerd is in het organiseren van unieke en onvergetelijke evenementen met een focus op avontuur en plezier.

Het Creatieproces van Flitz Events

De nieuwe positionering van Flitz Events werd gedreven door de behoefte aan opwindende en originele evenementen die mensen samenbrengen gericht op een sfeer van spanning en vermaak. Ons creatieproces begint altijd met het streven naar vernieuwing binnen de bestaande kwaliteiten van een bedrijf en in dit geval het naar voren laten komen van onvergetelijke events voor hun klanten.

Evenementen en Avontuurlijk Ontwerp

Bij Flitz Events draait alles om het creëren van avontuurlijke en dynamische evenementen die de zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten zagen we in de brainstormsessie. De nieuwe merkidentiteit wordt gekenmerkt door hun passie voor avontuur, plezier en de unieke locatie aan de prachtige kust van Scheveningen, wat tot uiting komt in ons logo met elementen van de vlieger en positieve warme kleuren. Wij zagen dat zij ernaar streven om elk evenement met de grootste zorg en aandacht te ontwikkelen, waarbij ze innovatieve concepten combineren met een begrip van de wensen en behoeften van onze klanten.

Merkstrategie ondersteund door Plezier

Bij Flitz Events geloven ze die van binnen dat plezier en avontuur de sleutel zijn tot het creëren van waardevolle herinneringen en het versterken van (zakelijke) relaties. Daarom zetten zich in om unieke en op maat gemaakte evenementen te organiseren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor hun klanten. Zij richten zich op verbinding met hun klanten en events. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of speciale gelegenheden, de kern van de merkstrategie is het streven om elk moment bij Flitz Events tot een bron van vreugde en opwinding te maken.


Huisstijl Ontwerp Flitz Events

Flitz Events Scheveningen

Referenties

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?