Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Over

Over mij

Ik (Vincent) ben 15 jaar geleden met mijn eigen ontwerpbureau gestart omdat ik een verschil wilde maken in de wereld van de reclame, branding en marketing. Ik merkte toen ik nog bij reclamebureaus werkten dat het voornamelijk ging om het visuele aspect en dat er weinig waarde werd gehecht aan authenticiteit, duurzaamheid en afstemming. Ik vind dat een kloppend merk voortkomt uit eerlijkheid, oprechtheid en het een doel heeft om iets moois in de wereld neer te zetten. Dat moois kan iets kleins zijn om klanten gewoon blij te maken met mooie producten of groter zoals de branding die ik heb ontwikkeld voor Matchis waarbij zij een verschil maken door donoren te vinden voor hun stichting in heel Nederland.

Juist deze innerlijke spark die ondernemers drijft om iets moois neer te zetten geeft mij de energie en creativiteit om mooie ontwerpen te maken of marketing te ontwikkelen voor mijn klanten en die voortkomt om te inspireren, enthousiast te maken of om mensen in beweging te zetten. In afstemming met de klant ontstaan namelijk de beste ideeën. Nooit is het alleen maar een mooi beeld wat ik ontwerp, maar er zit een gedachte achter, gecombineerd met een heldere strategie om jouw merk te laten shinen.

Ik ontwerp dus niet alleen maar ontwikkel ook marketingcampagnes, copy, pr, seo, sea en gebruik social media tools om dat gene te doen wat jouw merk nu nodig heeft. Dit doe ik al meer dan 20 jaar met toewijding aan mijn trouwe en leuke klanten.

Referenties

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Maartje Koper

Maartje Koper purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Ik kan Zinnergy aan iedereen aanraden! Vincent is professioneel, klantvriendelijk en creatief. Hij gaf me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank je wel.

Maartje Koper

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor