merkstrategie Amsterdam

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Landingspagina laten maken

LANDINGSPAGINA MET IMPACT

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en landingspagina’s in WordPress. Wij gebruiken deze expertise om een effectieve landingspagina te ontwerpen. Na het ontwerpen bouwen we je landingspagina en ondersteunen we je deze te optimaliseren door te testen waardoor we het maximale resultaat kunnen behalen voor jouw nieuwe landingspagina. Onze landingspagina’s zijn ontwikkelt voor één specifiek doel, om hogere conversiepercentages te behalen én meer business te genereren.

Het versterken van je ROI

Wij zorgen door ons model van optimalisatie dit zorgt voor een positief effect op jouw landingspagina’s. Het is heel simpel – meer leads met het huidige verkeer. Daarom belangrijk om samen jouw doelen te definiëren. We schrijven de copy, ontwerpen en lanceren landingspagina’s zodat jij je kan focussen op het laten groeien van jouw business.

ONS PROCES OM EEN LANDINGSPAGINA TE ONTWIKKELEN

Gebruik de kennis van onze experts om een effectieve landingspagina te maken. Na het design bouwen we je landingspagina en ondersteunen we je met het optimaliseren door te testen voor het maximale resultaat.

1. Doel Bepalen

Stap 1 is om het doel te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je meer leads of nieuwsbrief aanmeldingen wil genereren. We gebruiken je huidige conversiepercentage en de groei als graadmeter voor succes.

2. Ontwerpen, ontwikkelen & bouwen

Stap 2 is het creëren van de landingspagina. We schrijven de copy, designen je pagina, bouwen en implementeren hem op jouw website. Alles wat jij hoeft te doen is te focussen op het managen van je nieuwe leads. Heb je hier nog geen goed systeem voor? Geen probleem! We zijn van oorsprong een geoliede salesmachine!

3. Testen & verbeteren

Hier gaan we fine tunen. We maken 2 versies van jouw landingspagina zodat we kunnen testen. Dit doen we om de best presterende te vinden. Zodra we die hebben creëren we weer een nieuwe. Relevant verkeer op je landingspagina zorgt voor goede resultaten. Je landingspagina gaat pas converteren als je het juiste verkeer ernaartoe stuurt. Om te zorgen dat dit werkt voeren we een analyse uit op basis van je huidige Google AdWords campagne.

ONTVANG VRIJBLIJVEND ONZE TARIEVEN


    Privacyverklaring

    Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?