Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Tomas Loop

Tomas Loopt is niet zomaar een merk; het is een toegewijde partner die hardlopers helpt om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen, met de expertise van een erkend fysiotherapeut. Tomas zelf is een bevlogen hardloper en met zijn persoonlijke benadering en op maat gemaakte advies, biedt hij de sleutel tot optimale bewegingsresultaten.

De Essentie van Tomas Loopt

Het ontwerpen van de huisstijl en website voor Tomas Loopt was een boeiende en inspirerende reis. Om de essentie van het merk vast te leggen, moesten we de passie, de toewijding en de professionele kwaliteit van Tomas weerspiegelen. We begonnen met het definiëren van de kernwaarden: expertise, persoonlijke aandacht en bewegingsoptimalisatie. Deze waarden zouden de pijlers vormen waarop de huisstijl zou rusten.

Kleurenpalet: Energie en Vertrouwen

Het kleurenpalet dat we kozen, weerspiegelt de energie en het vertrouwen die Tomas Loopt in de wereld van het hardlopen brengt. Diepblauw, met zijn kalmerende en betrouwbare uitstraling, werd gecombineerd met levendig oranje om de energie en vitaliteit van de beweging weer te geven. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een sterk visueel contrast en trekt de aandacht van potentiële klanten.

Logo: De Beweging in Beeld

Het logo is het kloppende hart van de huisstijl van Tomas Loopt. Het stelt een abstracte loper voor, met vloeiende lijnen die de natuurlijke beweging van een hardloper nabootsen. Dit symboliseert de bewegingsvrijheid en het streven naar verbetering die Tomas zijn klanten biedt. De keuze voor een modern en minimalistisch lettertype geeft het logo een eigentijdse uitstraling, passend bij de professionele benadering van het merk.

Typografie: Duidelijk en Toegankelijk

Voor de typografie kozen we voor een duidelijk en toegankelijk lettertype. Dit zorgt voor leesbaarheid en versterkt de boodschap van Tomas Loopt als een betrouwbare bron van kennis en begeleiding in de hardloopwereld.

Het ontwerpproces van de huisstijl voor Tomas Loopt was een uitdaging waarbij we de passie, professionaliteit en toewijding van dit unieke merk wilden vastleggen. Met een doordacht kleurenpalet, een bewegingsgeïnspireerd logo en een duidelijke typografie zijn we erin geslaagd de essentie van Tomas Loopt vast te leggen en te vertalen naar een visuele identiteit die kracht uitstraalt.

Ik ben trots op het resultaat en hoop dat dit ontwerp de missie van Tomas Loopt zal versterken: het helpen van hardlopers om betere resultaten te behalen en de vreugde van beweging te ervaren onder begeleiding van een gepassioneerde fysiotherapeut. Ik nodig je uit om verder te bladeren door mijn portfolio en te ontdekken hoe ik met creativiteit en toewijding merken tot leven kan brengen.


website ontwerp

Referenties

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?