Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Sabores

HUISSTIJL ONTWERP |

Sabores Olijfolie is een merk dat hoogwaardige olijfolie produceert en distribueert. Ze staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Toen ze besloten om hun merkidentiteit een nieuwe impuls te geven, klopten ze aan bij Zinnergy Grafisch Ontwerpbureau om een eigentijds huisstijlontwerp te creëren dat hun passie voor olijfolie en hun authentieke vakmanschap weerspiegelde.


Uitdaging

Onze uitdaging was om een huisstijl te ontwikkelen die de kernwaarden van Sabores Olijfolie weerspiegelde: kwaliteit, traditie, en een diepe liefde voor olijfolie. We moesten een visuele identiteit creëren die niet alleen aantrekkelijk was voor de moderne consument, maar ook de rijke geschiedenis en ambachtelijke productiemethoden van het merk eerde.


Onze Aanpak

Onze aanpak voor het huisstijlontwerp voor Sabores Olijfolie was gebaseerd op het begrip van hun merk en doelgroep. We begonnen met onderzoek naar olijfoliemerken en markttrends om een goed beeld te krijgen van de concurrentie. Vervolgens werkten we samen met Sabores om hun visie en waarden te begrijpen.

Na een analyse ontwikkelden we de volgende elementen van hun huisstijl:

  1. Logo: We hebben een tijdloos en elegant logo ontworpen met een organische S die zowel de groeiende traditie als de oorsprong van hun product symboliseert. De kleuren waren geïnspireerd op de warme tinten van de olijf.
  2. Verpakkingsontwerp: Ons team creëerde verpakkingsontwerpen voor verschillende olijfolieflessen die consistent waren met het nieuwe logo en de huisstijl. We gebruikten hoogwaardige materialen om de premiumkwaliteit van het product te benadrukken.
  3. Website: We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke website waar klanten Sabores Olijfolieproducten konden verkennen, bestellen en meer te weten konden komen over de geschiedenis en passie achter het merk.
  4. Marketingmateriaal: We ontwierpen diverse marketingmaterialen, waaronder brochures, banners en advertenties, om de merkboodschap van Sabores op consistente wijze te verspreiden.

Resultaten Sabores

Het nieuwe huisstijlontwerp voor Sabores heeft de aandacht getrokken van consumenten. De herkenbare en aantrekkelijke visuele identiteit heeft bijgedragen aan een stijging in de verkoop en heeft het merk geholpen om zich te onderscheiden in een competitieve markt. Bovendien heeft het ontwerp de rijke geschiedenis en passie van Sabores op een eigentijdse manier overgebracht.


Tot slot

Het huisstijlontwerp voor Sabores was een project dat onze toewijding aan creativiteit en vakmanschap weerspiegelt. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan een stukje van het succes van Sabores al spelen de olijven uiteraard de hoofdrol! We blijven enthousiast om met hen samen te werken aan toekomstige projecten en hun merk verder te laten groeien.

huisstijl ontwerp

Referenties

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ‘te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Michiel Vermeulen

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

Zinnergy is top. Vincent heeft meerdere branding voorstellen gepresenteerd. De manier van werken is prettig zoals de brainstormsessie, de persoonlijke aanpak fijn en tegen betaalbare prijzen. Een prettige uitzondering in de wir-war van branding experts. Wat ik erg sterk vond is dat Vincent mijn purpose op allerlei manieren in huisstijl en logo heeft laten terugkomen.

Michiel Vermeulen

Hoe kan ik je helpen?