Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Lanen en Standhardt

Merkstrategie |

Bij Lanen & Standhardt geloven zij in een wereld waarin conflicten op een respectvolle en constructieve manier kunnen worden opgelost, waarbij de belangen van alle betrokkenen worden gehoord en gerespecteerd. Dit is de drijvende kracht achter advocaten- en mediatorkantoor Lanen & Standhardt wat wij in de merkstrategie naar voren hebben laten komen. De balans tussen expertise en menselijkheid. Waarbij de tegenpartij als wederpartij wordt gezien en behandeld.

Het Huisstijl Ontwerp proces

Ons ontwerpproces voor de huisstijl en website van Lanen & Standhardt werd geleid door de noodzaak om een professionele uitstraling te combineren met een warme en toegankelijke benadering. We wilden een sfeer creëren die vertrouwen wekt en uitnodigt tot openheid.

Huisstijl en Website Ontwerp

Het merkverhaal van Lanen & Standhardt draait om deskundigheid, integriteit en het vermogen om conflicten op te lossen op een wijze die recht doet aan alle partijen. Als advocaten- en mediatorkantoor bieden zij een scala aan juridische diensten en bemiddelingsoplossingen, waarbij ze streven naar een evenwichtige en duurzame uitkomst voor hun cliënten. Onze huisstijl en website zijn ontworpen om deze professionele expertise te benadrukken en tegelijkertijd een gevoel van vertrouwen en benaderbaarheid over te brengen.

Merkstrategie gericht op conflictoplossing

Bij Lanen & Standhardt geloven ze in het belang van het vinden van constructieve oplossingen voor geschillen en conflicten. Hun team van ervaren advocaten en mediators is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige juridische diensten en bemiddeling met een focus op het behalen van positieve resultaten voor hun cliënten. Ze streven ernaar om bij te dragen aan een rechtvaardigere en vreedzamere samenleving door middel van onze expertise en toewijding aan effectieve conflictoplossing.


Merkstrategie Advocaten Kantoor

huisstijl advocatenkantoor

Referenties

Martin Blonk

De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

Martin Blonk

Jessica Jense‎n

havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

Jessica Jense‎n

Barbara Kuil-Jipping

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

Barbara Kuil-Jipping

Annemarie de Blois

Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

Annemarie de Blois

Bert Elbertse | Matchis

purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

Michiel Vermeulen

Carlijn van der Kulk

Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

Carlijn van der Kulk

Patrick Tukker

Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

Patrick Tukker

Laurien

Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

Laurien

Mariella

Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

Mariella

Eline Moor

Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

Eline Moor

Marianne Vermeer

Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

Marianne Vermeer

Wouter Klijn

Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

Wouter Klijn

Waar kan ik je mee van dienst zijn?