Zinnergy in Haarlem

Zet de volgende stap voor jouw onderneming 

Belastbaarheid.nu

Merkstrategie |

Belastbaarheid.nu: Een Sterke Identiteit voor Duurzame Vitaliteit

Ik ben trots op de fijne samenwerking met Belastbaarheid.nu, een mooie en professionele organisatie die zich inzet voor het bevorderen van fysieke en mentale weerbaarheid. Mijn doel was om een huisstijl en merkstrategie te ontwikkelen die niet alleen de kernwaarden van Belastbaarheid.nu weerspiegelt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij hun stakeholders, partners en doelgroep.

De Uitdaging

Belastbaarheid.nu biedt een breed scala aan van diensten die gericht zijn op het verbeteren van de belastbaarheid en vitaliteit van individuen en organisaties. Mijn uitdaging was om een visuele identiteit te creëren die de veelzijdigheid en professionaliteit van deze diensten duidelijk communiceert. Daarnaast wilde ik een merkstrategie ontwikkelen die de missie en visie van Belastbaarheid.nu helder uitdraagt.

Mijn Aanpak

 1. Diepgaande Analyse
  • Ik begon met een analyse van de hun markt en werkgebied, en concurrenten en de doelgroep van Belastbaarheid.nu. Dit stelde me in staat om een merkstrategie te ontwikkelen die zich onderscheidt in een competitieve omgeving.
 2. Visuele Identiteit
  • Ik ontwierp een logo dat symbool staat voor contact, gelijkwaardigheid en professionaliteit. De kleurkeuze, een combinatie van kalmerende blauw- en groentinten, straalt vertrouwen en welzijn uit.
  • Het typografie- en beeldgebruik heb ik zorgvuldig geselecteerd om een professionele en toegankelijke uitstraling te garanderen. Dit is ook terug te zien in de ronde vormen van het beeldmerk.
 3. Merkstrategie
  • Ik ontwikkelde een duidelijke merkboodschap die de kernwaarden van Belastbaarheid.nu benadrukt: expertise, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering.
  • Een consistente toon en stijl werd toegepast in alle communicatiematerialen van de website tot brochures en social media posts, flyer, om een sterke en coherente merkervaring te waarborgen.

Het Resultaat

Het nieuwe huisstijl ontwerp en de merkstrategie zullen Belastbaarheid.nu helpen om hun positie in de markt te versterken en hun boodschap effectiever over te brengen. De nieuwe visuele identiteit zorgt voor herkenning en vertrouwen bij hun doelgroep, terwijl de strategische communicatie de merkloyaliteit vergroot.

Klantreactie

“We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.”


Huisstijl Ontwerp | Belastbaarheid.nu

Flitz EBelastbaarheid.nu huisstijl ontwerpvents Scheveningen

 


Vraag hieronder mijn tarieven aan en je ontvangt direct een prijsopgave op de mail:

   

  Privacyverklaring

  Referenties

  Martin Blonk

  De werkwijze en de brainstormsessie die Zinnergy hanteert om tot een huisstijl ontwerp en website ontwerp te komen is effectief en innovatief.

  Martin Blonk

  Patrick Tukker

  Vincent is fijn om mee te werken en één van de meest creatieve professionals die ik ken. Door zijn jarenlange ervaring in branding en marketing weet hij altijd tot prachtige resultaten te komen.

  Patrick Tukker

  Wouter Klijn

  Ik ervaar Vincent als een zeer prettig persoon, waarbij hij echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt Vincent mede dankzij de brainstormsessie met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie. Ik raad Vincent dan ook zeker aan!

  Wouter Klijn

  Barbara Kuil-Jipping

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  De samenwerking was een zeer prettig en voortvarend proces. Vincent werkt verrassend en begrijpt snel wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hij werkt vanuit een ‘succes flow’ om samen te werken aan een mooi design (huisstijl) in een enorm tempo en met veel enthousiasme.

  Barbara Kuil-Jipping

  Carlijn van der Kulk

  Carlijn van der Kulk huisstijl haarlem

  Ik heb een superfijne brainstormsessie gehad met Vincent. Vincent is een vakman die echt luistert en inspireert. Ik ging geïnspireerd en met concrete handvatten de deur uit!

  Carlijn van der Kulk

  Marianne Vermeer

  Vincent heeft mij ondersteund in mijn zoektocht naar hoe ik mijn onderneming op de kaart kon zetten. Na een frisse start doormiddel van een leuke opdracht kon ik kenbaar maken welke kant ik op wilde. Een telefoongesprek of vraag/ en of opmerking in de zoektocht was nooit ’te veel’. Het is mooi geworden, passend bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn praktijk.

  Marianne Vermeer

  Mariella

  Mijn eerste ervaring m.b.t. het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp en website ontwerp. Contact over en weer heb ik als aangenaam en plezierig ervaren. Goede follow up en een zo goed mogelijk inlevingsvermogen in de branche. Ik zou Zinnergy zeker aanbevelen aan vrienden/collega’s om mij heen die een huisstijl ontwerp of website willen ontwikkelen en ik hoop zeker in de toekomst met Zinnergy te samenwerken.

  Mariella

  Bert Elbertse | Matchis

  purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben met Vincent snel en prima gewerkt. Voorstellen voor een geheel nieuwe huisstijl kwamen snel na een goede en degelijke voorbereiding. Met resultaat waren we dan ook beslist tevreden. Erg positief was dat er snel kon worden geschakeld toen er op het laatst door ons toch nog enkele wijzigingen gewenst waren.

  Michiel Vermeulen

  Eline Moor

  Echt een aanrader dit bedrijf! Met Vincent kan je super snel schakelen, had ik heel fijn contact en het beeldmerk wat hij heeft gemaakt vind ik ronduit briljant. Heel blij dat ik met Zinnergy in contact ben gekomen.

  Eline Moor

  Annemarie de Blois

  Ik heb Zinnergy ervaren als betrokken en creatief. Door de brainstormsessie die Vincent bij aanvang gebruikt, weet hij een koppeling te maken met wat er echt nodig is om mijn website uitnodigend te maken voor nieuwe cliënten. Fijn de ondersteuning met mijn branding en marketingstrategie.

  Annemarie de Blois

  Laurien

  Zinnergy heeft een frisse blik op design. Vincent neemt de tijd nemen om samen te werken aan een passende huisstijl.

  Laurien

  Jessica Jense‎n

  havo de hof purpose branding marketing huisstijl positionering Haarlem

  We hebben het proces waaronder brainstormsessie als heel prettig ervaren, er werd goed met ons meegedacht en goed geluisterd, de ontwerpen zijn een aantal keren aangepast om tot het meest passende ontwerp te komen en we zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat.

  Jessica Jense‎n

  Waar kan ik je mee van dienst zijn?